bc5

Arrangementen en extra’s bij Scooterverhuur Ommen!

We hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld om bij jullie scootertocht te gebruiken. Onderstaande arrangementen kun je bij de reservering opgeven of je kunt contact opnemen om de mogelijkheden m.b.t. arrangementen in combinatie met scooter huren met ons te bespreken.

Scooterverhuur Ommen biedt met deze arrangementen tevens een uitstekende mogelijkheid om een bedrijfsuitje, team uitje, dagje met collega’s of een vriendinnen uitje te organiseren. Het reserveren en huren van de scooters is zo geregeld, met de arrangementen nemen we je al het werk uit handen.

Zoek je een leuke invulling voor een dagje team building met collega’s of relaties? Laat ons het bedrijfsfeestje of zakelijke uitje organiseren!

Arrangement – Sallandse proeverij

Laat je omarmen door het rijke Sallandse leven met onze Sallandse proeverij!

Vanaf ons adres stap je op de retro scooter om te gaan genieten van het echte Sallandse leven. Onderweg rij je door al het natuurlijke schoon dat Salland te bieden heeft. Op 3 vooraf gekozen unieke locaties stap je af en wordt er een culinaire proeverij bereid op originele en Sallandse wijze. Hmmmm, heerlijk smullen! Na de proeverij rij je door naar de volgende locatie.

Proeverij 1 Herberg de Klomp te Vilsteren

De eerste proeverij vind plaats in Vilsteren bij herberg De klomp. Deze herberg ligt in het hart van het landgoed, in het dorpje Vilsteren. Een prachtige en unieke locatie. De Klomp beschikt over een ruim terras en een knusse binnenruimte.

hotel-terras-wildthout-ommen

Proeverij 2 Hotel-restaurant-terras Wildthout Ommen

Via landelijke wegen en langs de meanders van de Regge kom je aan bij Hotel/Restaurant/Terras Wildthout voor de tweede proeverij. Wildthout is een knus familiehotel en ligt prachtig verscholen tussen de bomen net buiten Ommen.

Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan bij Wildthout hand in hand met een attente, vriendelijke service en een zeer goede keuken. Perfect om na een scooterritje even tot rust te komen en binnen of op het mooie terras buiten te genieten van de lekkernijen. Wildthout is ruim gelegen en ook ideaal voor kinderen.

Proeverij 3 Grand Café Jipp te Ommen

We stappen weer op de scooter en gaan naar de laatste proefsensatie, Grand Café Jipp. In het centrum van Ommen biedt Grand Café Jipp een uitstekende gelegenheid om op het terras of binnen te genieten met een heerlijk hapje en drankje.

Met onze Sallandse proeverij beleef je de heerlijkheden van het Sallandse land!
Je ontvangt in dit arrangement 3 proeverijen incl. een drankje per proeverij.

Klik hier voor de Sallandse Proeverij Route!

Prijzen Sallandse proeverij arrangement – ca. 4 á 5 uur
Duur ca. 4 á 5 uur (incl. te rijden route)
Minimaal 2 personen:

1 persoon op een scooter   € 74,50 p.p.
2 personen op een scooter € 64,50 p.p.

Arrangement – Scooter & High Tea

Gezellig met vrienden of collega’s toeren door het prachtige Vechtdal.
Je komt op de mooiste plekken en je verkent de rustieke omgeving. Redenen te over om de scooter ergens te parkeren en te genieten van de mooie natuur. Je snort verder via landelijke weggetjes door de Ommer omgeving en kunt hier en daar nog een terrasje pikken!

Aan het einde van de tocht staat bij Grand Café Jipp (Jipp is ook op facebook te vinden!) een geweldige High Tea klaar! Je gaat hier genieten van traditionele scones met clodded cream en jam, heerlijke sandwiches, mini hapjes, zoete lekkernijen en verschillende soorten thee. Aan het einde van het High Tea arrangement breng je na een uur of 4 de scooter weer bij ons terug.

Ons High Tea arrangement biedt u een heerlijke middag om eens lekker bij te kletsen.

Prijzen High Tea arrangement – ca. 4 uur
Duur ca. 4 uur (incl. ca. 2 uur scootertocht)
Minimaal 2 personen:

1 persoon op een scooter    € 61,00 p.p.
2 personen op een scooter € 51,00 p.p.

Arrangement – Scooter & Picknick

Met de wind in je haren toer je door het mooie Vechtdal. Achterop de scooter zit een picknickmand. Aan de waterkant of in een weiland spreid je het picknickkleed uit. En dan is het puur genieten! In de volle natuur proost je met de prosecco op het goede leven.

Via de mooie route, ontdek je Salland op zijn best en kom je op unieke plekken zoals bijvoorbeeld Vilsteren. Hier ervaar je het echte landleven!

Je krijgt van ons een goed gevulde picknickmand mee met:

* Belegde broodjes
* Fruit
* Een heerlijke fles (alcoholvrije) Prosecco
* Champagneglazen
* Nog een lekkere verrassing
* Picknickkleed
* De route

Prijzen picknick arrangement – ca. 3 uur
Duur ca. 3 uur en minimaal 2 personen:

1 persoon op een scooter   € 51,50 p.p.
2 personen op een scooter € 41,50 p.p.

Prijzen Picknick arrangement – hele dag
Hetzelfde arrangement, maar dan voor de duur van een hele dag en minimaal 2 personen

1 persoon op een scooter    € 72,00 p.p
2 personen op een scooter € 60,00 p.p.