Graag stellen wij ons even voor

Met veel plezier hebben wij in het voorjaar van 2014 het bedrijf Scooterverhuur Ommen opgericht. Scooterverhuur Ommen is als professionele activiteit opgericht naast ons bedrijf Twin Performance Ommen, waarin we inmiddels meer dan 20 jaar onze in Harley Davidson gespecialiseerde winkel en werkplaats bedrijven.

Vanuit ons bedrijf verhuren we sinds half april 2014 de scooters, welke speciaal voor de verhuur zijn aangeschaft. Wij kunnen de scooters door onze vakkennis optimaal technisch onderhouden en in uitstekende conditie houden. Je huurt dus altijd een veilige en technisch goed werkende scooter.

Scooterverhuur Ommen voorziet in een toeristische behoefte die het specifieke gebied (het overijssels Vechtdal) met zich meebrengt. Wij denken dan ook een aantrekkelijke dienst te kunnen bieden voor ieder die in deze regio wil recreëren.

Scooterverhuur Ommen leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een personeels- of bedrijfsuitje, maar ook voor vrijgezellenfeestjes of een leuke familietocht met het gezin. De scooters en de omgeving zijn er uitermate voor geschikt.

Wij verwelkomen je dus van harte, want scooterplezier begint hier!

Groet, Scooterverhuur Ommen