bc7

Onderstaande routes moet je zeker gezien hebben!

Wij hebben voor jou een aantal prachtige routes in kaart gebracht. Ze brengen je langs de leukste dorpen in het Vechtdal. Onderweg kom je langs bezienswaardigheden en plaatsen om even lekker tot rust te komen. De routes zijn ingedeeld op afstand en tijdsduur en genoemd naar de hoofdplaatsen waar ze langs komen. Voor deze routes hebben wij tevens de Nederlandse fietsknooppunten als referentie gebruikt.

Route 1 – Varsen – Vilsteren – Besthmen
23 km – ca. 2 uur (incl. stops)
Bekijk hier route 1

Route 2 – Lemele – Den Ham – Junne
34 km – ca. 3 uur (incl. stops)
Bekijk hier route 2

Route 3 – Dalfsen – Berkum – Vilsteren
58 km – ca. 4 uur (incl. stops)
Bekijk hier route 3

 

Route 4 – Nieuwleusen – Staphorst – Balkbrug
75 km – ca. 6 uur (incl. stops)
Bekijk hier route 4

Route 5 – Sallandse Proeverij route
24 km – ca. 4 uur (incl. proeverijen en stops)
Bekijk hier route 5

Scooter op locatie!

Stel je voor. Je zit lekker te genieten op een terras in Hardenberg en denkt: “Zou het niet leuk zijn om er vanmiddag nog even lekker op uit te trekken? Even de natuur in, van de weg af, even al het moois wat het Vechtdal te bieden heeft aanschouwen.”

Scooterverhuur Ommen heeft de oplossing! Wij bieden dit seizoen aan om de scooter op jouw locatie af te leveren, zodat je vanaf je eigen lokatie, vakantiehuis of camping kunt starten met de scootertocht. Nu wordt een scooter huren in het Vechtdal wel heel makkelijk! Uiteraard halen wij de scooters na afloop ook weer op. Scooter op locatie kan vanaf 6 scooters. Prijs brengen en halen in overleg. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Bekijk op de tarieven pagina het volledige overzicht van onze scooterverhuur service. Op de pagina arrangementen kun je tevens een keuze maken uit een verwennende combinatie van scootertocht rijden met culinaire stops!

Staat het arrangement naar wens er niet bij? Wij maken graag een aanbod op maat. Neem daarvoor contact met ons op via 0529 760 210 of info@scooterverhuurommen.nl.